Шкарпетки Lorpen - Зроблено в Іспанії

Шкарпетки Лорпен - протестовано атлетами, доведена до досконалості! Lorpen є спонсором багатьох энтузиазтов актинвных видів спорту, щоб вони могли протестувати наші шкарпетки в реальних умовах. Відгуки цих спортсменів дають нам змогу покращувати матеріали, які використовуються в шкарпетках, щоб гарантувати сухість і тепло ваших ніг. Альпіністські нсоки Lorpen пройшли випробування у всіх умовах навколишнього середовища. Ми наводимо імена лише деяких спортсменів, які багато років довіряють якості Лорпен і дають нам унікальний всепогодний полігон для випробувань наших шкарпеток.

СЬКИЙ Детрей // американський альпініст з 25-річним стажем сходжень, який майже 30 разів подкорил гірську вершину Ель-Капітан, встановивши 5 рекордів швидкості підйому. Ський Детрей народився в Бишопе (штат Каліфорнія). Йому 38 і він вважае.ідо саме зараз знаходиться в своїй найкращій формі. Маючи за плечима 20-річний досвід сходжень, він фізично і психологічно готовий до підкорення найвищих вершин великих гірських хребтів. За роки практики він записав на свій рахунок проходження сотень Льодолазний і комбінованих маршрутів з рівнем складності до М9 і WI6. Він проклав новин маршрут «Ілюзії ворона» довжиною 1500 метрів на сумно східному схилі скелі Лосиний Зуб (Аляска). Він також другим у світі здійснив вражаючий зимовий підйом по Грінвуду / локу на північному схилі гори Темпл у Канаді. у 2011 році пін відправився в Пакистан і провів 25 днів на східному схилі Великої Вежі Транго, намагаючись повторити маршрут «Норвезький стовп» 6с, А4 довжиною 1500 метрів, Ський провів 4 літа у складі престижної пошуково-рятувальної групи в Йосемітський долині. Живучи в Таборі 4 в Йосеміті. він перетворився в гранітну скелелазних машину. У його послужному списку 30 підкорених маршрутів на горі Ель-Кзпитан, 5 рекордів швидкості підйому на цю гору, а також прохід вільним лазанием тред-маршруту категорії 5.12 і А5. Ський готовий повністю викладатися на тривалих і неподкоренных маршрутах планети.

КАРЛОС Булер // американський альпініст, скелелаз Карлос Булер - один з найуспішніших учасників експедицій у світі. Карлос - представник альпіністської елим, висококваліфікований консультант з питань управління, організатор зустрічей і фахівець в облзсти коучингу для керівників підприємств. Його досвід керівництва міжнародними командами скелелазів відкрив перед ним унікальні можливості у вирішенні делікатних завдань в області міжкультурних комунікацій, розвитку лідерських якостей і командного динаміки. З 1985 року він представляє і консультує безліч організацій і підприємств, керівники яких ретельно налаштовуються на створення атмосфери, що відкриває широкі перспективи перед очолюваними колективами. Завдяки унікальному досвіду він пропонує конструктивні рішення і дає сумлінну оцінку ризиків щодо перспектив робочих підрозділів, які прагнуть стати ефективними організаціями.

Т3+ INFERNO EXPEDITION POLARTEC®

Ідеальні шкарпетки для високогірних експедицій. Створені для міцної альпіністської взуття і тривалого впливу низьких температур в екстремальних умовах. Ручна в'язка, точний анатомічний дизайн кожного носка для правої і леовй стопи. Це найкраща захист ніг від холоду!

Завдяки відгукам альпіністів-професіоналів і спортсменів, що займаються зимовими видами спорту, ми дізналися, що більшість представлених на ринку вовняних шкарпеток були дуже щільні і збирали вологу під час фізичних навантажень. Це може становити небезпеку у тих куточках планети, де волога у взутті може призвести до гіпотермії та інших серйозних наслідків. Наші дизайнери поставили перед собою мету вирішити цю проблему, створивши неймовірно теплі і сухі шкарпетки. Ми вивчили весь світовий ринок, щоб вибрати ті матеріали і той виробничий процес, які забезпечили б ідеальне поєднання еластичності.мицности і тепла. Подібне поєднання вдалося виявити в матеріалах Polartec® Power Stretch і Primaloft Yarn

Два шари Polartec® Power Stretch у зовнішньому шарі шкарпеток забезпечують тепло без збільшення їх ваги. Гладкий зовнішній шар, стійкий до впливу вітру і стирання; м внутрішній шар видаляє вологу з шкіри, що є запорукою сухості.тепла і комфорту. Внутрішній шар Primaloft® Yarn виготовлений з надтонких поліефірних волокон, тонких, ніж кашемір, шо забезпечує розкішне відчуття му якості при неперевершеному ступеня відведення вологи. В походах, під час сходжень і при будь-яких аеробних навантаженнях ваше тіло виділяє вологу і тепло, веде до випаровування, але як тільки ви зупиняєтеся, ви починаєте мерзнути через вміст води ізоляцією. Волокна Primaloft® відводять вологу від шкіри і утримують тепло тіла. Це перевірено спортсменами в реальних умовах, на висоті понад 8000 метрів. Вам не знайти що-небудь більш досконале.